Administratie- en
Belastingadviesbureau G. Schep

Wie zijn wij

INTRODUCTIE


Administratie- en Belastingadviesbureau G. Schep is een compact advies- en administratiebedrijf. U vindt ons centraal in de provincie Noord-Brabant in het rustieke Waspik. In een landelijke en daardoor inspirerende omgeving werken wij als betrouwbare en integere partner voor administratieve en financiële zaken al jarenlang voor onze opdrachtgevers.

Persoonlijke en betrokken aanpak
Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf in Midden- en West-Brabant. Wij geloven in een persoonlijke en betrokken aanpak. Dure woorden, kantoorpanden met spiegelglas en driedelig grijs zijn aan ons niet besteed. Wij geven onze euro's liever uit aan het op peil houden van onze kennis en kunde op het gebied van bedrijfsadministratie en fiscale zaken.

Adviezen leveren voordeel op
Administratie- en Belastingadviesbureau G. Schep helpt ondernemers verstandig om te gaan met hun bedrijfsadministratie en met hun belastingaangiften. Ons uitgangspunt is: belasting moeten we allemaal betalen, zorg er dan voor dat alles klopt en dat je niet te veel betaalt. Onze administratieve en fiscale adviezen leveren ondernemers voordeel op.